2015 nov 02

20 éves a magyar HiPP Kft! Gratulálunk!

0 Comment

Szép születésnapi ünnepséget tartott a HiPP Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Hanságligeten, a székhelyén 2015. szeptember 11-én. Az éppen 20 éves bébiétel készítő, gyártó üzem meghívta a születésnapi ünnepségére meghatározó partnereit, mindazokat, akik kezdetektől bio alapanyaggal ellátják a gyárat, azokat, akik biztosítják a megfelelő műszaki állapotot, közreműködnek a minőség rendszerek működtetésében stb. Az ünnepségnek rangot adott az is, hogy dr. Bódi Csaba ügyvezető mellett a cég tulajdonosai prof. dr. Claus Hipp és Stefan Hipp fogadták és köszöntötték a vendégeket, továbbá az, hogy dr. Nagy István FM államtitkár, a térség országgyűlési képviselője tartotta az ünnepi beszédet. Tőle tudtuk meg, hogy a világ legnagyobb biotermék felvásárlója a HiPP cégcsoport és ezzel nagy serkentője a világ bio termelésének. Ez a hatás Magyarországon is érzékelhető, hiszen a HiPP 2014-ben több, mint 7 000 tonna – lehetőség szerint minél több hazai- bio alapanyagot használt fel.

Stefan Hipp és prof. dr. Claus Hipp

Stefan Hipp és prof. dr. Claus Hipp

Akárcsak az avatáson, a bővítésnél az ünnepségen úgyszintén egyházi szolgálat keretében Isten áldását kérték az emberekre, termékekre, építményekre és a Világra.

A céget jellemzi a kiszámíthatóság és a hűség is, hiszen megbecsülik régi partnereiket, munkatársaikat. Sok esetben nem csak a gyár 20 éves születésnapját ünnepeltük, hanem egyben az együttműködés születésnapját is. A bio alapanyag szállítók közül Németh István és családja (Rábcakapi), a Biohungaricum Kft. (Szántosi család Szarvas), Fevita Hungary Zrt., Hortobágy-Bivalyhalom Kft., Marillen Kft., Vereckei Kft. mellett a Magyar Biokultúra Szövetség és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. is ebbe a hű körbe tartozik. Mi mindannyian megkaptuk Hipp professzor – aki egyúttal neves festőművész – festményének szép reprodukcióját.

A jelenlegi dolgozók feltűnő arányban ugyancsak „HiPP-es” munkaviszonyuk 20. születésnapját is ünnepelték. A HiPP itt is szép példát mutat!

A HiPP üzem Hanságligeten

A HiPP üzem Hanságligeten

Őszinte szívvel köszöntjük a HiPP-et, benne a magyar HiPP-et, kívánjuk, hogy a beláthatatlan jövőbe nyúlóan teljesítse küldetését: szolgáljon egy megkímélt világot, nyújtson egészséges élelmet az embereknek, gyermekeknek, csinálja ezt a mostanihoz hasonlóan méltányos, gondos módon!

Dr. Roszík Péter
(Biokultúra 2015/4-5)

[top]