Biokultúra 2014/6

Biokultúra 2014/6A tartalomból:

A bor, a biodinamika és az ember
✓ Riolittufa a szőlő- és borgazdaságban
✓ Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
Az ökológiai gazdálkodás előnyei
✓ A bioélelmiszerek szerepe az egészséges táplálkozásban
✓ A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra díj 2014
✓ Nanotechnológia a mezőgazdaságban


Tartalom

Vezércikk »

Rendezvények, események »

Ez történt, hírek »

Vetőmagtermesztés »

Növénytermesztés »

  • Vissza a természethez! 2.

Szőlő, bor »

Kutatás-fejlesztés »

Érvek a bio mellett »

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. hivatalos közleményei »


Biokultúra 2014/6 szám letöltése »