- Home
- Bio kisokos
- A Biokultúra újság 2016-ban megjelent számai
- Biokultúra 2016/4-5
Biokultúra 2016/4-5
✓ Tájfajta paradicsomok kártevőkkel szembeni ellenállóságának vizsgálata
✓ Az ökológiai gyümölcsös és szőlő nyugalmi időszakban való kezelése
✓ Vegyszermentesen a konyhakertben
✓ Az őszi tönkölybúzás pannonbükköny termesztése
✓ Komposztkészítés forgatás nélkül
✓ Mire jó a gyomfésű, hogyan használjuk?
✓ Milyen rovarok károsítják az almát?
Tartalom
Vezércikk »
Biomozgalom »
Ez történt, hírek »
- Biobúcsú 2016
- Ezüstérmes lett a búzasörök országos tesztjén az Alakor bio szűretlen búzasör
- Már Párlat is készül az Év Biotermékéből
- Év bioterméke díjas a Zöldfarm biotej
- INULINU Bio Csicsóka Sárgabarack extradzsem
- VIII. Bionap Bősárkány-Hanságligeten
- Mezőgazdasági konferencia Nyíregyházán
- USA: Egyre nő az igény a biotermékek iránt
- Glifozáttal szennyezett kaliforniai csúcsborok
- Növekvő kereslet a biokozmetikumok iránt Németországban
- Vigyázat, növekedési csapda!
- Az állatok nem az élelmiszeripar találmányai
- A génmódosított növények jelentősen megnövelik a növényvédő szerek alkalmazását
- Lazac Norvégiából – bio vagy nem bio?!
- Ökológiai gazdálkodás az EU-ban, számokban
- Génmódosítással előállított allergén enzimek
- A Bio Suisse új takarmánypolitikája
- A kávé világnapjának margójára
Rendezvények, események »
Növénytermesztés »
- Vegyszermentesen a konyhakertben
- Tájfajta paradicsomok kártevőkkel szembeni ellenállóságának vizsgálata
- Az őszi tönkölybúzás pannonbükköny termesztése biogazdálkodásban
- Komposztkészítés forgatás nélkül
- Mire jó a gyomfésű, hogyan használjuk?
- Malagrow Kft. –Már a biotermesztés szolgálatában is! (pdf)
Gyümölcstermesztés »
- Milyen rovarok károsítják az almát?
- Az ökológiai gyümölcsös és szőlő nyugalmi időszakban való kezelése