- Home
- Bio kisokos
- A Biokultúra újság 2017-ben megjelent számai
- Biokultúra 2017/4
Biokultúra 2017/4
✓ Bioszőlőt művelünk
✓ A szőlő és a bor szerepe a táplálkozásban
✓ Hagyományos gyümölcsaszalás
✓ Málnatermesztés és az ökológiai átállás lehetőségének vizsgálata
✓ Elképesztő pontosítások az atkairtás körül!
✓ Mondjunk nemet a gyantaszűrt manipulált mézekre!
✓ Biobúcsú élménybeszámoló
Tartalom
Vezércikk »
Ez történt, hírek »
- Biobúcsú élménybeszámoló
- Év bioterméke 2017
- Kárpát-Medencei Biobor Est
- XI. Országos és Nemzetközi Bio Borverseny
- Brüsszel tíz évvel hosszabbítaná meg a glifozát engedélyét
- Milyen vágódeszka lapul az Ön konyhaszekrényében?
- Követendő példa San Diegoból
- Öt kerti gyom, ami akár salátának is jó
- Vegyszerstop a zöldítésre
- Egy kis múltidézés
- Rekordokat dönt az ökológiai gazdálkodás Németországban
- Glifozátot találtak még a fagylaltban is
- A rovarírtóval fertőzött holland tojások esete
- Újabb gyomirtóbotrány Amerikában
Rendezvények, események »
Növénytermesztés »
Gyümölcstermesztés »
- Málnatermesztés és az ökológiai átállás lehetőségének vizsgálata bernecebaráti gazdaságokban
- Hagyományos gyümölcsaszalás
Szőlő, bor »
Érvek a bio mellett »
- Az ENSZ szakértői szerint nincs szükség növényvédő szerekre a világ népességének élelmezéséhez
- Az ENSZ Regeneráció: az ökológiai gazdálkodás és a civilizáció következő fejlődési állomása