- Home
- Bio kisokos
- A Biokultúra újság 2020-ban megjelent számai
- Biokultúra 2020/1
Biokultúra 2020/1
✓ Légy résen!
✓ Környezeti kockázatok és hatások
✓ Hazai siker nemzetközi vizeken
✓ Nyírségi biomeggy termesztési tapasztalatok
✓ Bioszója termesztés Bicsérden
✓ Az eredeti EM•1® hatása a kukorica fejlődésére
✓ Tokaji szőlő- és bortermelési közösségi infrastruktúra központ
✓ A Biovilág hírei
Tartalom
Vezércikk »
Rendezvények, események »
Ez történt, hírek »
- A Biovilág hírei
– Ausztrália a génszerkesztés mellett
– Glifozát-tilalom Ausztriában
– Ehető szívószálak az Aldi polcain
– Uniós szabályozás a méhek védelmére
– A génszerkesztés jövője az állattenyésztésben
– Klímasemlegesség 2050
– Sokféleséget, sokszínűséget a kertekbe!
– A világ legidősebb szőlőtőkéje
– Nagy lépés a csehektől
– Több a kára, mint a haszna
– A beporzók pusztulásának gazdasági hátteréről
– Ökológiai körkép Dániából
– EU Biztos kampányol az ökogazdálkodás mellett
– Ha koffeinmentes, akkor legyen bio
– Védett őshonos fajta lett a fekete mangalica
– Csökken az antibiotikumok hatékonysága, a húsipar tudja, miért
– A katolikus egyházfő a világot sújtó ökológiai válságra figyelmeztet
– A Közös Agrárpolitika módosításának szükségessége
– A Dexter marha kedvező tulajdonságairól
– Környezeti kockázatok és hatások
– 70 éves az Újfehértói Kutató Állomás
– Hét évtized munkássága egy kiállításba tömörítve - IX. OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny
- Hazai siker nemzetközi vizeken