- Home
- Bio kisokos
- A Biokultúra újság 2020-ban megjelent számai
- Biokultúra 2020/4-5
Biokultúra 2020/4-5
✓ Zöld lámpa áll a biogazdálkodásnak
✓ Tarlóvirág termesztése méhes közelében
✓ Az ökológiai étrend hatása a szervezet glifozát szintjére
✓ Ültetvénybemutatók a Holland Alma Kft. bio almaültetvényében
✓ Bemutatkozik a Magyar Biokultúra Szövetség
✓ A minősítő tanúsítvány hitelesítési megoldásáról közérthetően
Tartalom
Vezércikk »
Ez történt, hírek »
- Grapoila, a Great Taste Award 2020 legeredményesebb magyar márkája
- A Biovilág hírei
– Az új KAP-ra még 2023-ig várni kell
– Visszaéltek egy hazai ökotermelő adataival
– Járvány idején is növekvő kereslet a bioélelmiszerek iránt
– Élet a járvány után: digitális diktatúra vagy zöld újjáépítés?
– Beltéri fűszerkertek a németországi Aldi Süd üzleteiben
– Beszámoló az IFOAM EU közgyűléséről
– Az Európai Unió a hús vegán alternatívái mellett
– EU: a legtöbb ökológiai áru Kínából érkezik
– Vidéki területek hosszú távú jövőképe
– Seed Terminator, innovatív technológia a szántóföldi gyomirtásban
– Európai konzultáció az ökológiai gazdálkodás jövőjéről
– Áttörés a génszerkesztett növények felismerésében
– A méz hatékonyabb gyógyír az antibiotikumnál
– Beszélő növények
– Az Amerikai Egyesült Államok ökológiai szabályrendszerének felülvizsgálata
– 13 érv az egészséges élelmiszerellátási láncok mellett
– Együttműködés az agrártámogatások megváltoztatásáért - A minősítő tanúsítvány hitelesítési megoldásáról közérthetően
- Harkály-invázió Szajolban