- Home
- Bio kisokos
- A Biokultúra újság 2022-ben megjelent számai
- Biokultúra 2022/2-3
Biokultúra 2022/2-3
✓ Az alma biológiai növényvédelme
✓ A biodinamikus alma- és diótermesztés nyomában az ország keleti peremvidékén
✓ Egyszerű anyagok alkalmazása (4)
✓ Az ökológiai gazdálkodás előnyei a gyümölcsösben
✓ Komposztálással a talaj regenerálható
✓ Aki körül mindig vibrál a levegő és a bioélet
Tartalom
Vezércikk »
Ez történt, hírek »
- Bio kiállítók, fenntartható gasztronómia – a Sirha Budapesten jártunk
- A Biovilág hírei
– A 10 legfontosabb táplálkozási irányzat 2022-ben
– Megjelent az új FIBL jelentés a világ ökológiai mezőgazdaságáról
– Dánia továbbra is világbajnok a biotermékek fogyasztása terén
– Aprító henger, mint az ökológiai termelés megmentője
– Grapler, a szőlőmetsző robot
– Levegőből készült fehérje, mint a Föld megmentője
– Üvegházi robotbeporzók
– A tehénbab (homoki bab, Vigna sinensis) kiválthatja a műtrágya iránti szükségletet
– Az agrárium változásához az étkezési szokások megváltoztatására is szükség van
– GMO 2.0
– 16. Európai Ökológiai Kongresszus
– „Tiszta Füst”, mint jó gyártási gyakorlat
– A zöld mosás az EU „fekete listájára” kerülhet?
– Méhkímélő technológia gabonafélékben
– Új elnök a Magyar Bor Akadémia élén
– Ökológiai termesztésben is alkalmazható új növényvédő szer a dió védelmében
– A klímasemleges biogazdálkodás útján 2040-ig
Rendezvények, események »
Biodinamikus gazdálkodás »
- Aki körül mindig vibrál a levegő és a bioélet
- A biodinamikus alma- és diótermesztés nyomában az ország keleti peremvidékén