Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Krisna-Völgyi Búcsú

2019. július 19. - 2019. július 21.

Várják szeretettel a krisnások vendégeiket a júliusban megrendezendő népszerű Családi Élményfesztiválra, a Krisna-völgyi Búcsúra.

Időpont: 2019. július 19-21.
Helyszín: Somogyvámos, Krisna-Völgy

A fesztiválsátorban napközben előadások, koncertek, zenei-, tánc- és harcművészeti bemutatók pantomim- és gyermekműsorok élményében lehet része a látogatóknak.
A Kérdezz-felelek sátor egész nap vár minden érdeklődőt, akinek kérdése van a Krisna-tudat filozófiáról, a lélekvándorlásról, a jógáról, a szentírásokról, vagy a Krisna-hívők életéről, és természetesen választ is szeretne kapni ezekre.
Aki régóta szeretne jógázni, de nem tudott belekezdeni, vagy akinek már nem bírja a dereka cipelekedést – őket várja a jóga és masszázs-sátor.
Könnyen előfordul, hogy az ember megéhezik a Búcsú forgatagában, épp ezért a főtéren 1000 nm-es, 500 férőhelyes szabadtéri étterem várja az ínyenceket a Krisnás konyha világhírű és ízletes remekeivel és Mahádzsana Dásza, a Paprika TV-ből jól ismert szakács főzőshowjával.
A biokertészetben megtekinthetők hogyan nőnek az étteremsátorban is megkóstolható finomságok.
A hatalmas kavalkád a Tehenészet melletti, kisebb hegyen álló pavilonnál, a Nandagráma körüli területen teljesedik ki. A kicsik az idei évtől nem a játszótér mellett élvezhetik a gyerekprogramokat, hanem itt, a bocik közelében, de természetesen a játszótér is nyitva áll majd előttük. Itt kapnak majd helyet azok a kézművesek, akik gyerekeknek szóló alkotásokat készítenek, és őket is szívesen bevonják a munkálatokba. Amíg a gyerekek új hobbit választanak maguknak, addig a szülők – ha kíváncsiak a keleti főzőtudományok praktikáira – egy ősi indiai konyha miliőjében sajátíthatják el a szabadtéri, agyagtűzhelyen történő főzés csínját-bínját, ha pedig megéheznek, meg is kóstolhatják újonnan szerzett tudományuk gyümölcsét.

Részletek

Kezdés:
2019. július 19.
Vége:
2019. július 21.
Esemény kategória:

Helyszín

Somogyvámos, Krisna-Völgy
Krisna-völgy 1
Somogyvámos, 8699 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36-85/540-002
Honlap:
https://krisnavolgy.hu/