Ökotámogatás

Papp Zsolt – Az ökológiai gazdálkodás támogatásáról

Papp Zsolt, vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, nyilatkozata az ökológiai gazdálkodás támogatásáról. Az ökológiai gazdálkodás napjainkban kiemelten támogatott gazdálkodási forma, a terület alapú támogatás mellett, számos fejlesztéssel összefüggő pályázatban is előny a ökológiai gazdálkodás folytatása. 

Ökotámogatás, Videótár

Biokontroll – Online Road-Show – Élőben

A Biokontroll szakemberei válaszolnak minden ökológiai gazdálkodással, pályázattal, ellenőrzési és tanúsítási folyamattal kapcsolatosan felmerülő kérdésre. Csatlakozzon online előadás sorozatunkhoz Ön is és kérdezzen tőlünk élőben! Időpont: 2021. 11. 11. csütörtök, 9:00 Részvétel: nyilvános esemény, e-mailen kiküldött link birtokában bárki csatlakozhat. Az eseményről videó felvétel készül, melyeket elérhetővé teszünk online felületeinken. Program: Időpont Előadó Előadás címe […]

Ökotámogatás

A bejelentkezéshez szükséges nyomtatványok

Szerződés mezőgazdasági tevékenységre (F-345/5) » Bejelentkezési lap (F-364/1)* » ŐCSG nyilatkozat* »  Meghatalmazás » * A kitöltéshez az alábbi programok valamelyikének használata javasolt: Foxit Reader Adobe Reader Google Chrome Amennyiben hiányosan küldik a Bejelentkezési lapot, akkor a Biokontroll hiánypótlást kérhet.

Ökotámogatás

Kezdő és haladó szakembereknek az ökológiai gazdálkodásról és a hozzá kapcsolódó aktuális agrár pályázatokról

Mi az az ökológiai gazdálkodás? Az ökológiai gazdálkodás, vagy más néven bio- vagy organikus gazdálkodás (utóbbi inkább az angol nyelvterületen) – nagyon leegyszerűsítve – az agrár és élelmiszertermelő tevékenységek leginkább környezetbarát változata. Lényege, hogy segítségével értékesebb beltartalmú, lényegesen kisebb környezetterhelésű növényi és állati élelmiszereket, termékeket állítsunk elő, melyek hosszú távon is fenntartható módon képesek ellátni […]

Ökotámogatás

Előadások

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. a Magyar Biokultúra Szövetséggel és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együtt előadássorozatot tartott Kecskeméten, Budapesten, Székesfehérváron és Nyíregyházán az ökológiai gazdálkodásról és annak támogatásáról. Néhány elhangzott előadást alább lehet megtekinteni, illetve letölteni:

Ökotámogatás