2018 aug 19

A Vidékfejlesztési Program eddig megjelent pályázati felhívásainak javában többlet pont jár az ökológiai gazdálkodást vállaló pályázóknak. Magyarország Kormánya ezzel is ösztönözni kívánja az egészséges és vegyszermentes agrár és élelmiszer ágazat fejlődését, bővülését. A Biokontroll akkreditációja alapján jogosult a kötelezettségeket vállaló és azokat be is tartó pályázók/kedvezményezettek részére igazolni a megfelelést. Örömünkre szolgál, ha jelenlegi és jövőbeli Partnereink közül minél többen jutnak többlet forráshoz a 2016-2020 Vidékfejlesztési Program pályázatai révén, ezzel is emelve az ökológiai gazdálkodás és élelmiszeripari szakágazat gazdasági erejét.

A pályázati feltételek teljesítése azonban nem egyszerű! Ebben a folyamatban felkészült pályázatíró szakemberek állnak rendelkezésre, akik közül sokan maguk is ökológiai gazdálkodást folytatnak.

Pályázatkészítéshez ajánlott partnereink:

  • AGRÁRKÖZÖSSÉG – tájékoztató anyagaik ide kattintva olvashatók

Olyan professzionális pályázatírók jelentkezését várjuk, akik az ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó pályázati, támogatásigénylési dokumentációk összeállítását vállalják.

[top]