Szálláslehetőség a Vigántpetendi Iskolában

A Közép-dunántúli Biokultúra Egyesület a Független Ökológiai Központ megszűnésével Vigántpetenden gondozásba vette az öreg iskolát és területét. Apránként, ahogyan különböző csoportok igénybe veszik – kirándulásra, táborozásra, tréningre, lagzira –, úgy javítjuk a régi épületek állagát és hozzuk rendben a kertet. A Művészetek Völgye Fesztivál ideje alatt az alábbi lehetőséget kínáljuk, amelynek bevételéből a tetőt fogjuk javítani.

A Művészetek Völgye rendezvény idejére a Vigántpetendi Iskolánál a következő szálláslehetőségek vannak:

  • Két épületben (3 szobában) összesen 20 db matracos szálláshelyet kínálunk, hideg/meleg vízzel, konyhával, étkezővel, alapfelszereltséggel, ezen kívül pajtában, kertben, udvarban további 20 db sátorozóhelyet kínálunk, napkollektoros zuhanyozóval, W.C. vel, bográcsos és kemencés főzési lehetőséggel.
  • A házban 2 külön szoba van 5-5 matraccal. Az ottartózkodás alapára 5000 Ft/ szoba, 2000 Ft/fő/éj. Konyha, étkező, fürdőszoba használata az árban van.
  • A hátsó kertben  lehet ezenkívül sátrazni, napkollektoros zuhanyozó és w.c. van. Kijelölt tűzrakóhely is van. A sátorozás 1000 Ft/fő/éj.
  • Az iskola teremben további 10 matrac fér el, de használható teremként is, az itt tartózkodók a napkollektoros zuhanyt és vizesblokkot használják.

Az ott tartózkodók számára előzetes foglalás szükséges . Az egész foglalása kedvezményes.

Ware Borbála
Közép-dunántúli Biokultúra Egyesület
06-20/469-9150