2019 máj 16

Tájékoztatás a 2019. január 1-én induló ökológia gazdálkodási támogatásban (VP ÖKO II.) résztvevőknek

0 Comment

Örömmel tájékoztatjuk T. új Partnereinket, hogy az Agrárminisztérium olyan mértékben megnövelte (12 milliárdról 36 milliárd forintra) a VP ÖKO II. támogatási forrását, hogy minden pályázó nyerni tud.

Információink szerint néhány tíz pályázó esett ki, ők is formai hiányosságok miatt. A gazdálkodók jelentős része már a támogatási okiratot is megkapta.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. gondoskodni fog arról, hogy a nyerteseknél az előírt ellenőrzések megtörténjenek, Önöknek nem kell minket ebből a célból keresniük! Munkatársaink fogják Önöket keresni, hogy egyeztessék az első átfogó ellenőrzés időpontját és az ellenőrzés előtt kiküldendő tájékoztatónk segíteni fog abban, hogy minél alaposabban fel tudjanak készülni erre az eseményre.

Addig is javasoljuk honlapunk figyelését, különös tekintettel a Dokumentumtárra, ezen belül is az Eltérések értékelő listájára.

Külön felhívjuk figyelmüket arra, hogy a bürokrácia csökkentése érdekében „Az adott formanyomtatvánnyal azonos adattartalmú saját nyilvántartást is elfogadunk!”

A részletes szakmai kívánalmakat alaposan megismerhetik Roszík Péter Ökológiai gazdálkodásról gazdáknak, közérthetően című könyvéből, amely a kiadvány címére kattintva letölthető honlapunkról.

Budapest, 2019. 05. 16.

Sikeres (bio) gazdálkodást kívánva, üdvözlettel,

a Biokontroll csapat

[top]