Támogatott ökológiai szaktanácsadás

A Biokultúra Hungária Nonprofit Kft. pályázatot hirdet, amelyre ökológiai gazdálkodással és előállítással foglalkozó gazdák és szervezetek jelentkezését várjuk. Célunk, hogy támogassuk az ökológiai gazdálkodás elterjedését és fejlődését Magyarországon.

Tanácsadó szervezetünk díjmentesen vállalja a kiválasztott pályázók számára az alábbi szolgáltatások nyújtását:

  • Bejelentkezés az ökológiai gazdálkodás rendszerébe: segítséget nyújtunk az ökológiai gazdálkodásra való átállás első lépéseiben, beleértve az ehhez szükséges adminisztratív feladatokat és gyakorlati teendőket egyaránt.
  • Tanúsítvány megszerzése: szakmai tanácsadást biztosítunk a szükséges ökológiai tanúsítványok megszerzéséhez, mely igazolja gazdálkodási és előállítási tevékenységük megfelelőségét a törvényi szempontoknak.
  • Ökológiai rendszerben működők képviselete a hatóságok és tanúsító szervezet, irányába: támogatást nyújtunk az ökológiai gazdálkodók és előállítók folyamatos megfeleléséhez. Képviseljük őket a hatóságok és tanúsító szervezetek által végzett helyszíni ellenőrzések során. Részt veszünk az előkészítésben és az esetleges hiányosságok pótlásában.
  • Ökogazdálkodás továbbfejlesztése: komplex technológiai tanácsadással segítjük az ökológiai gazdálkodási és előállítási módszerek fejlesztését, innovatív megoldások bevezetését, hogy növeljék termelési hatékonyságukat és javítsák termékeik minőségét.

Pályázati feltételek:

  • A pályázat nyitva áll minden magyarországi ökológiai gazdálkodó és előállító számára, akik hivatalosan is bejegyzett tevékenységet folytatnak.
  • A jelentkezőknek szerződésben kell vállalniuk a közreműködést a tanácsadási projekt teljes időtartama alatt.

Jelentkezési mód:

Jelentkezését a Biokultúra Hungária Nonprofit Kft. honlapján (www.biokultura.net), a Hírek rovatban megjelenő linkkel elérhető űrlap kitöltésével tudja megtenni.
Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@biokultura.net e-mail címen.

Elekes Balázs
ügyvezető igazgató
Biokultúra Hungária Nonprofit Kft.
(Biokultúra 2024/2)