Biogazdálkodás támogatással, indul az új VP-Öko támogatás!


 

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Köszöntjük Önt a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft[1]. nevében, amely az ökológiai gazdálkodókat ellenőrző és tanúsító, egyetlen magyar tulajdonban lévő[2] szervezet!

Az ökológiai gazdálkodás az egyre szigorodó európai uniós előírások mentén a leginkább ember- és környezetközpontú gazdálkodási mód, amit egyre inkább támogat a mai agrár-élelmiszer és fogyasztóvédelmi szakpolitika is.

A VP4-11.1.1-11.2.1-21 ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁSRA TÖRTÉNŐ ÁTTÉRÉS, ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁS FENNTARTÁSA pályázati felhívás és a kapcsolódó dokumentumok ide kattintva letölthető!

A támogatást igénylő Tisztelt Partnereinktől és leendő Partnereinktől kérjük a dokumentumok alapos átolvasását!

A támogatási kérelmet beadó ügyfélnek érvényes és legkésőbb 2022. 01. 01-től hatályos Biokontroll szerződéssel és jogszerű földhasználattal kell rendelkeznie a kérelmezett területek vonatkozásában.

Ribóczi Edina (NAK) előadása "Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása" címmel (VP ÖKO 2021.) ide, illetve a címre kattintva megtekinthető/letölthető.

Miért keresse a Biokontrollt?

(Üzenetet a tájékoztató végén küldhet munkatársunknak!)

 • A Biokontroll – immár 25 éves működése során – kiválóan képzett és tapasztalt szakembergárdájára alapozva több ezer hazai termelő vállalatnál, vállalkozásnál működött közre az ökológiai minősítés megszerzésében.
 • A Biokontroll – magasszintű legitimációja folytán – az ökológiai gazdasági szereplők 90%-át ellenőrzi és tanúsítja, jelenleg 15 különféle gazdálkodási ágazatban.
 • A Biokontroll kiadja a Biokultúra újságot, mely a magyar biogazdálkodás egyetlen szaklapja és 32 éve látja el hasznos  információkkal a gyakorló biogazdálkodókat.
 • A Biokontroll megalkotta és folyamatosan aktualizálja az ökológiai gazdálkodás Alap-feltételrendszerét, amit a NÉBIH is elfogadott, és amely egyedül állóan ülteti át közérthető szaknyelvre a gazdálkodás iránya szerinti szerkezetben az ökológiai gazdálkodás bonyolult jogszabályi rendszerét.
 • A Biokontroll tulajdonosa a Magyar Biokultúra Szövetség az ökológiai gazdálkodók érdekvédelmi szervezete (elérhetőség: 1/214-7005, biokultura.org).
 • A Biokontroll kifejezetten a pályázók részére készítette el szerződés tervezetét, mely lefedi a pályázat teljes időtartamát.
 • A Biokontroll ellenőrzési és nyilvántartási díjat nem számláz, amennyiben Ön nem nyer a pályázaton és e miatt nem szeretné elkezdeni az ökológiai gazdálkodás.
 • A Biokontroll díjszabása átlátható, kérésre kiszámoljuk Önnek a 2022. évi ellenőrzési és nyilvántartási díjat.

[1] a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által elismert és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által az MSZ EN ISO/IEC 17065:2013 szabvány követelményei szerint akkreditált ellenőrző és tanúsító szervezet.

[2] A magyarországi ökológiai gazdálkodási ágazat érdekvédelmi ernyőszervezete, a Magyar Biokultúra Szövetségen, mint egyetlen tulajdonosán keresztül a Biokontroll a magyar biogazdák tulajdonában és felügyelete alatt áll.

Várjuk jelentkezését!

  Név:*

  Telefonszám:*

  E-mail cím:*

  Üzenet:

  Az űrlap kitöltése és beküldése után letöltheti a Biokultúra újság külön számát és az ökológiai gazdálkodásról gazdáknak írott kézikönyvünket.