BioPORTA füzetek

 

Bioporta 1

 

1. szám
László Gyula:
ÖT GYÜMÖLCSTERMŐ BIOVÉDELME
Egész évben óvjuk: cseresznye, meggy, kajszi, őszibarack, szilva

 


Bioporta 2

 

2. szám
Müller Péterné:
EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ!
Bio zöldségfélék, gyümölcsök házi feldolgozása, tartósítása
Egészséges savanyúságok, krémek, ételízesítők, szörpök

 


Bioporta 3

 

3. szám
Bényei Gábor:
“ÖKO” KECSKÉK A DIÓS TANYÁN
Szegény ember tehene?
Néhány gondolat kezdőknek, jövendő biogazdálkodóknak

 


Bioporta 4

 

4. szám
Dr. Szalay László:
BIO-MÉHES (1)
Méhek nélkül éhenpusztulna az emberiség
Növényt termékenyít, táplál, egészség-őr

 


Bioporta 5

 

5. szám
László Gyula:
HÉT GYÜMÖLCSTERMŐ BIOVÉDELME
Egész évben óvjuk: alma, körte, köszméte, ribiszke, szeder, málna, szamóca

 


Bioporta 6

 

6. szám
Zámbó Sándor:
MINDEN NAPRA EGY TOJÁS (BIOTYÚK, BIOTOJÁS)
A természetes keltetésről, alkalmas tojásról

 


Bioporta 7

 

7. szám
Nagy Ervin:
HOMOKTÖVIS, A GYÓGYÍTÓ GYÜMÖLCSÖK KIRÁLYNŐJE
Termesztés, feldolgozás, termékek

 


Bioporta 08

 

8. szám
Szászi Henrietta:
BIOSZŐLŐT MŰVELÜNK 1.
A telepítéstől a zöldmunkákig
A fiatal és termlő szőlőápolása

 


Bioporta 09

 

9. szám
dr. Szalay László – Czédulás István:
BIOMÉZES (2)
Mitől jobb a bioméz?
Terápia mézzel

 


Bioporta 10

 

10. szám
Rendek Lászlóné, Olgi:
BOLDOG DISZNÓK AZ ÖKOTANYÁN
Mangalica tartás és takarmányozás
Feldolgozás hagyományosan

 


Bioporta 11

 

11. szám
Németh I. – Németh M.:
ÉLTETŐ HANSÁGI ZÖLDSÉGFÉLÉK
Hatszakaszos zöldség-vetésforgó
Előtérben a helyi és bio fajták

 


Bioporta 12

 

12. szám
Ács Sándorné:
BIOMÓDSZEREK SZÁNTÓFÖLDÖN
A kishantosi példa
Egészséges talaj, egészséges növény

 


Bioporta 13

 

13. szám
Zámbó Sándor:
EGÉSZ ÉVBEN FRISS TOJÁS
Háztáji csirkék, jércék, tojótyúkok
A tojótyúkoknak megfelelő fehérjeellátás kell!

 


Bioporta 14

 

14. szám
Szásziné H. Henrietta:
BIOSZŐLŐT MŰVELÜNK 2.
A növényvédelemtől a szüretig
A zöldtrágya hatos haszna

 


Bioporta 15

 

15. szám
Rendek László:
JÓ LENNE EGY KEMENCE!
Udvari és belső kemencék építése, használata
Fűtés, sütés, főzés, aszalás, füstölés

 


Bioporta 16

 

16. szám
Lakó Pál:
BIO-GYÖNGYÖS
Mire jó ez a „vadmadár”?
Gyöngytyúkreceptek

 


A füzet ára: 800 Ft/db (postaköltséggel)

Megrendelhető:

  • Levélcím: 1535 Budapest, Pf. 800
  • Telefon: 1/ 336-1122 • 1/336-1123
  • E-mail: info@biokontroll.hu • viki@biokontroll.hu