- Home
- Kiadványaink
- BioPORTA füzetek
BioPORTA füzetek
1. szám
László Gyula:
ÖT GYÜMÖLCSTERMŐ BIOVÉDELME
Egész évben óvjuk: cseresznye, meggy, kajszi, őszibarack, szilva
2. szám
Müller Péterné:
EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ!
Bio zöldségfélék, gyümölcsök házi feldolgozása, tartósítása
Egészséges savanyúságok, krémek, ételízesítők, szörpök
3. szám
Bényei Gábor:
“ÖKO” KECSKÉK A DIÓS TANYÁN
Szegény ember tehene?
Néhány gondolat kezdőknek, jövendő biogazdálkodóknak
4. szám
Dr. Szalay László:
BIO-MÉHES (1)
Méhek nélkül éhenpusztulna az emberiség
Növényt termékenyít, táplál, egészség-őr
5. szám
László Gyula:
HÉT GYÜMÖLCSTERMŐ BIOVÉDELME
Egész évben óvjuk: alma, körte, köszméte, ribiszke, szeder, málna, szamóca
6. szám
Zámbó Sándor:
MINDEN NAPRA EGY TOJÁS (BIOTYÚK, BIOTOJÁS)
A természetes keltetésről, alkalmas tojásról
7. szám
Nagy Ervin:
HOMOKTÖVIS, A GYÓGYÍTÓ GYÜMÖLCSÖK KIRÁLYNŐJE
Termesztés, feldolgozás, termékek
8. szám
Szászi Henrietta:
BIOSZŐLŐT MŰVELÜNK 1.
A telepítéstől a zöldmunkákig
A fiatal és termlő szőlőápolása
9. szám
dr. Szalay László – Czédulás István:
BIOMÉZES (2)
Mitől jobb a bioméz?
Terápia mézzel
10. szám
Rendek Lászlóné, Olgi:
BOLDOG DISZNÓK AZ ÖKOTANYÁN
Mangalica tartás és takarmányozás
Feldolgozás hagyományosan
11. szám
Németh I. – Németh M.:
ÉLTETŐ HANSÁGI ZÖLDSÉGFÉLÉK
Hatszakaszos zöldség-vetésforgó
Előtérben a helyi és bio fajták
12. szám
Ács Sándorné:
BIOMÓDSZEREK SZÁNTÓFÖLDÖN
A kishantosi példa
Egészséges talaj, egészséges növény
13. szám
Zámbó Sándor:
EGÉSZ ÉVBEN FRISS TOJÁS
Háztáji csirkék, jércék, tojótyúkok
A tojótyúkoknak megfelelő fehérjeellátás kell!
14. szám
Szásziné H. Henrietta:
BIOSZŐLŐT MŰVELÜNK 2.
A növényvédelemtől a szüretig
A zöldtrágya hatos haszna
15. szám
Rendek László:
JÓ LENNE EGY KEMENCE!
Udvari és belső kemencék építése, használata
Fűtés, sütés, főzés, aszalás, füstölés
16. szám
Lakó Pál:
BIO-GYÖNGYÖS
Mire jó ez a „vadmadár”?
Gyöngytyúkreceptek
A füzet ára: 800 Ft/db (postaköltséggel)
Megrendelhető:
- Levélcím: 1535 Budapest, Pf. 800
- E-mail: info@biokontroll.hu