Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

AGROmashEXPO és Agrárgépshow 2018

2018-01-24 - 2018-01-27

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. 2018-ban január 24-27. között várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.
A magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül, segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. Hannover után itt először tekinthetik meg a régióban az új fejlesztésű, sok esetben díjnyertes gépeket.
Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg, ezáltal a gazdák számára kiváló lehetőséget kínál a kiállítás az új agáripari irányvonalak feltérképezésére. A fejlődést, a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, hogy a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára. Már hagyományosnak mondható és biztosan lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének napja, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing- és Média Napja és az Agroinform online portál által szervezett online marketing konferencia.

Részletek

Kezdés:
2018-01-24
Vége:
2018-01-27
Esemény kategória:
Honlap:
http://agromashexpo.hu/

Helyszín

Hungexpo
Albertirsai út 10.
Budapest, 1101 Magyarország
+ Google Térkép

Részletek

Kezdés:
2018-01-24
Vége:
2018-01-27
Esemény kategória:
Honlap:
http://agromashexpo.hu/

Helyszín

Hungexpo
Albertirsai út 10.
Budapest, 1101 Magyarország
+ Google Térkép