Megteremthető-e az összhang az élelmiszerek minősége, a minőségtanúsítás igénye és a környezet- és tájkultúra gyakorlata között?

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az event elmúlt.

Megteremthető-e az összhang az élelmiszerek minősége, a minőségtanúsítás igénye és a környezet- és tájkultúra gyakorlata között?

2018-05-25 10:00 - 16:00

CERERE kerekasztal beszélgetés

„Szent-Györgyi paprikája”,
avagy miért nem lenne ma olyan sikeres a fűszerpaprika felhasználási kísérlete a C-vitamin kinyerésére?

Időpont: 2018. május 25., péntek, 10:00 – 16:00 óra
Helyszín: Benczúr Hotel és Konferencia Központ
1068 Budapest, Benczúr utca 35., Budapest terem
GPS: 47.51146342580724, 19.076310396194458

Meghívó, program letöltése »

 

Részletek

Dátum:
2018-05-25
Időpont:
10:00 - 16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Benczúr Hotel és Konferencia Központ
Benczúr utca 35.
Budapest, 1068 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
http://www.hotelbenczur.hu