
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Szolnoki Szakképzési Centrum, a Debreceni Egyetem és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai államtitkársága közös szervezésében megrendezésre kerül a IV. Magyar Gasztronómia Napja.
Időpont: 2025. április 26-27.
Helyszín: Szolnok, Debreceni Egyetem Szolnoki Campus, 5000 Szolnok, Tiszaliget sétány 14.
558P+8V Szolnok
Programok:
- Magyarország étele 2025: Szakácsverseny a legjobb magyar séfekkel
- Szamos Tányérdesszert verseny 2025: Egyedülálló desszertverseny
- Szakma Ifjú mestere 2025: Tehetséges fiatalok bemutatkozása
- Magyarország itala 2025: Koktél- és pálinkaverseny
- Agroturizmus étele 2025: Kistermelők gasztronómiai bemutatója
- HunExpo 2025: Gasztronómiai kiállítás és vásár
- Bormustra: A legjobb borok bemutatása
- Pálinkaházak: Pálinka bemutató
- Termelői piac, kézműves vásár: Helyi termékek vására
- Pályaorientációs rajzverseny: Fiatalok rajzkiállítása
- „Kezünkben a jövőnk! Az étkezés szerepe a táplálékérzékenység korában” című tudományos konferencia
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A rendezvény keretében lesz megtartva a Kezünkben a jövőnk tudományos konferencia is. Részletes program »