Események betöltése

« All Events

  • Ez az event elmúlt.

XXI. Burgonyafesztivál és Bio Nap

2023-06-24

Időpont: 2023. június 24.
Helyszín: Bicsérd Község Önkormányzata
7671 Bicsérd, Alkotmány tér 3.

Meghívó, program »

Idén immár sokadik alkalommal kerül megrendezésre a bicsérdi burgonyafeszt. A program 2001-ben indult egy helyi kezdeményezésként, amikor még főleg a helyi szakmai érdeklődők számára megszervezett program volt, az évek során azonban számos téren bővült a kínálat, aminek köszönhetően növekedett a látogatók létszáma is.
Ez a mezőgazdasági rendezvény színvonalas szakmai, kulturális és gasztro programokat nyújt az ide látogatóknak. Az esemény szakmai részében helyet kapott az egyre népszerűbb és elterjedtebb biogazdálkodás témakör is.
A több helyszínen zajló programok között szerepel játszóház, lovaglási lehetőség, veterán autó bemutató, gokartozási lehetőség, kipróbálhatják a nordic walking – északi síjárást, közelről megismerkedhetnek a Topp Cars rally autójával.
Az önkormányzat szervezésében megvalósuló programon 13 órától interaktív előadás lesz a biogazdálkodás és biotermékek jelentőségéről a faluházban, majd 14 órától a Kossuth Lajos utcai volt tűzoltószertár épületének ünnepélyes átadása következik a Máltai Szeretetszolgálat számára. Háromnegyed háromkor a helyi általános iskola pomponcsapata tart bemutatót. Háromnegyed négytől az ALMA együttes érkezik, akiket háromnegyed ötkor DJ Dominik, majd háromnegyed hatkor a Super Troupers követ. Fél hétkor ismét pomponelőadás, hétkor Delta élő koncert, kilenctől pedig hajnalig tartó bál indul a Tajti zenekar jóvoltából.

Részletek

Dátum:
2023-06-24
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Bicsérd Község Önkormányzata
Alkotmány tér 3.
Bicsérd, 7671 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Részletek

Dátum:
2023-06-24
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Bicsérd Község Önkormányzata
Alkotmány tér 3.
Bicsérd, 7671 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website