IFOAM rendezvényszervezés támogatás

Szakmai rendezvények szervezése során alapvető fontosságú, hogy az érintett résztvevők időben értesülhessenek az eseményről. Az IFOAM több, mint 20 000 ökológiai és fenntartható gazdálkodásban tevékenykedő termelővel áll kapcsolatban a világ több, mint 120 országában, így segíthet elérni az egyes célközönségeket. Akár szakmai vásár, konferencia, vagy nemzetközi kongresszusról legyen szó, az IFOAM számos promóciós csomagot kínál az érdeklődés felkeltésére és az esemény globális terjesztésére.

Amennyiben az IFOAM honlapján szeretné valaki hirdetni rendezvényét és szeretné feltüntetni, hogy az esemény az IFOAM támogatásával valósul meg (’Supported by IFOAM – Organics International’), vagy szeretné az IFOAM elektronikus hírlevelében is reklámozni a programot a szervezet globális adatbázisán keresztül, vagy vezetőségétől és szakértőitől szeretne magas színvonalú reprezentációban részesülni, mindenképp érdemes megtekinteni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az IFOAM tagjai részére 20% kedvezmény érvényes minden promóciós csomagra.

További, angol nyelvű részletek az alábbi linken olvashatók: https://www.ifoam.bio/en/communications-events/promotion-opportunities.

Forrás: www.ifoam.bio
(Biokultúra 2018/5)