Kedvezményes kiállítási lehetőség a biotermékek előállítóinak
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Szolnoki Szakképzési Centrum, a Debreceni Egyetem és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai államtitkársága közös szervezésében megrendezésre kerül a IV. Magyar Gasztronómia Napja.
Időpontja: 2025. április 26-27-én
Helyszíne: Debreceni Egyetem Szolnoki Campus, 5000 Szolnok, Tiszaliget sétány 14.
A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállítók termékeiket és szolgáltatásaikat bemutassák a vendéglátóipar szereplőinek, kóstoltassanak és piaci visszajelzéseket gyűjtsenek!
A tavaly közel háromezer embert vonzó izgalmas esemény idén is különleges programokat kínál:
- Magyarország étele 2025: Szakácsverseny a legjobb magyar séfekkel.
- Szamos Tányérdesszert verseny 2025: Egyedülálló desszertverseny
- Szakma Ifjú mestere 2025: Tehetséges fiatalok bemutatkozása
- Magyarország itala 2025: Koktél- és pálinkaverseny
- Agroturizmus étele 2025: Kistermelők gasztronómiai bemutatója
- HunExpo 2025: Gasztronómiai kiállítás és vásár
- Bormustra: A legjobb borok bemutatása
- Pálinkaházak: Pálinka bemutató
- Termelői piac, kézműves vásár: Helyi termékek vására
- Pályaorientációs rajzverseny: Fiatalok rajzkiállítása
- „Kezünkben a jövőnk! Az étkezés szerepe a táplálékérzékenység korában”című tudományos konferencia
Parkolás: a Campus épülete körül díjmentes parkolóban (Szolnok, Tiszaliget).
Kitöltött kiállítói jelentkezési lapját küldje az ltj.ete@gmail.com címre.
Esetleges kérdésével és a biotermékek előállítói számára nyújtott kedvezményes kiállítási lehetőséggel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Lőrinczné Táborfi Julianna – dietetikus, egészségügyi menedzser, a „Kezünkben a jövőnk!” tudományos konferencia és kiállítás szervezője
Tel.: 06/20-9459-131
E-mail: ltj.ete@gmail.com