Kedvezményes kiállítási lehetőség a biotermékek előállítóinak

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Szolnoki Szakképzési Centrum, a Debreceni Egyetem és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai államtitkársága közös szervezésében megrendezésre kerül a IV. Magyar Gasztronómia Napja.

Időpontja: 2025. április 26-27-én

Helyszíne: Debreceni Egyetem Szolnoki Campus, 5000 Szolnok, Tiszaliget sétány 14.

A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállítók termékeiket és szolgáltatásaikat bemutassák a vendéglátóipar szereplőinek, kóstoltassanak és piaci visszajelzéseket gyűjtsenek!

A tavaly közel háromezer embert vonzó izgalmas esemény idén is különleges programokat kínál:

  • Magyarország étele 2025: Szakácsverseny a legjobb magyar séfekkel.
  • Szamos Tányérdesszert verseny 2025: Egyedülálló desszertverseny
  • Szakma Ifjú mestere 2025: Tehetséges fiatalok bemutatkozása
  • Magyarország itala 2025: Koktél- és pálinkaverseny
  • Agroturizmus étele 2025: Kistermelők gasztronómiai bemutatója
  • HunExpo 2025: Gasztronómiai kiállítás és vásár
  • Bormustra: A legjobb borok bemutatása
  • Pálinkaházak: Pálinka bemutató
  • Termelői piac, kézműves vásár: Helyi termékek vására
  • Pályaorientációs rajzverseny: Fiatalok rajzkiállítása
  • „Kezünkben a jövőnk! Az étkezés szerepe a táplálékérzékenység korában”című tudományos konferencia

Parkolás: a Campus épülete körül díjmentes parkolóban (Szolnok, Tiszaliget).

Kitöltött kiállítói jelentkezési lapját küldje az ltj.ete@gmail.com címre.

Esetleges kérdésével és a biotermékek előállítói számára nyújtott kedvezményes kiállítási lehetőséggel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Lőrinczné Táborfi Julianna – dietetikus, egészségügyi menedzser, a „Kezünkben a jövőnk!” tudományos konferencia és kiállítás szervezője

Tel.: 06/20-9459-131

E-mail: ltj.ete@gmail.com