Kényelmetlen igazságok

Az amerikai Ökológiai Fogyasztók Egyesületének (Organic Consumers Association, OCA) alábbiakban közölt írása ismételten a koronavírus járványt és a körülötte kialakult globális helyzet részleteit veszi górcső alá. Bizonyítékok növekvő száma alapján egyre több független tudós, nyomozó és ügyvéd kezdi megfejteni és bírálni a COVID-19 járvány eredetéről, természetéről, veszélyeiről, megelőzéséről és kezeléséről szóló „hivatalos történetet”.

A kínai kormány és katonaság, a Big Pharma, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központjai (Centers for Disease Control, CDC), a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH), a tömegtájékoztatási eszközök és a technológiai óriások által dogmatikusan támogatott hivatalos történet szerint a SARS-CoV-2 vírus „természetes módon” a természetben jelent meg először, majd megmagyarázhatatlan módon, a faji gátakat átugorva a denevérekből az emberekre került át, kiváltva a száz évvel ezelőtti spanyol influenza óta a legsúlyosabb és leghalálosabb világjárványt. A hivatalos sztori hívei között van a Big Pharma tagsággal rendelkező EcoHealth Alliance tudományos kutatásokkal foglalkozó szervezet is, valamint az amerikai katonai biológiai fegyverkezés finanszírozóinak egy titkos és kevéssé ismert hálózata, köztük a DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) és az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériumának a felkészülésért és regálásért felelős helyettes titkársága.

Amerika katonai és gyógyszerészeti komplexuma jelentős támogatásokat nyújt többek között a wuhani laboratóriumnak, valamint az Észak-Karolinai Egyetemnek, ahol az ottani tudósok a SARS vírusok úgymond felfegyverzésével kísérleteznek, továbbá a Marylandben található Fort Detrick katonai vegyi- és biológiai fegyverekkel kísérletező laboratóriumnak és több száz egyéb orvosbiológiai, és vegyi fegyverkezéssel foglalkozó laboratóriumnak is világszerte.

A hivatalos történet másik hangos támogatója az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely állítólag már korábban is figyelemmel kísérte a balesetveszélyes wuhani laboratórium működését. A WHO legfőbb finanszírozói közé tartozik Kína, az Egyesült Államok kormánya és Bill Gates, valamint a Big Pharma gyógyszer- és oltóanyag gyártói. Egyre több oknyomozó rámutatott arra is, hogy a kínai gazdasági elitet alkotó, globális gazdasági uralomra törekvő Kínai Kommunista Párt (KKP) nem szeretné, hogy kiderüljön az igazság, miszerint a SARS-CoV-2 géntechnológiával lett létrehozva, a kínai, amerikai, ausztrál és francia génmérnökök és virológusok közös tudományos erőfeszítésének eredményeként, mely később, sajnálatos módon, véletlenül kiszivárgott az egyik laboratóriumukból. Ha mindez napvilágra kerülne, az Kínát potenciálisan visszavetné gazdasági és politikai téren egyaránt, nem is beszélve arról, hogy mindez az országnak dollármilliárdos financiális kötelezettségeket keletkeztetne.

Természetesen az amerikai hadsereg és a CIA, valamint a biofegyver-kísérleteket a biológiai biztonság vagy az oltások kutatásának leple alatt finanszírozó más nemzetekkel együtt ugyancsak nem akarja elismerni, hogy a globális biológiai fegyverkezési verseny szó szerint felrobbant a kezünkben. Donald Trump amerikai elnök sem szeretné, hogy kiderüljön a valós történet, mivel a NIH által finanszírozott EcoHealth Alliance pénzt biztosított a wuhani laboratórium vakmerő kutatásához. De mielőtt a kínai katonaságra vagy Trumpra fognánk az egész helyzetet, szem előtt kell tartanunk, hogy ezt a hihetetlenül veszélyes és őrült tudományt a második világháború óta sorra finanszírozta a Truman, Eisenhower, Kennedy, Nixon, Carter, Reagan, Bush Sr., Clinton, Bush Jr. és Obama adminisztráció is.

A járvány történetét tekintve természetesen vitán felül áll, hogy kiváltképp az idősebb emberek, különösen a 75 év felettiek, valamint a már korábbi időktől fogva súlyos betegségben szenvedők súlyosan megbetegedhetnek a koronavírus okozta fertőzés által. Az Egyesült Államokban a COVID-19 áldozatainak 94%-a esetében számos alapvető egészségügyi tényezőt sorolnak fel az elhalálozás okán, beleértve a cukorbetegséget, az elhízást, a szívbetegségeket, a tüdőbetegségeket, a vesebetegségeket, a demenciát és a magas vérnyomást.

Az igazság az, hogy a SARS-CoV-2 vírus önmagában nem annyira halálos pestis, hanem inkább vírusos kiváltó tényező, amely súlyosbítja és felnagyítja a már létező, krónikus egészségi állapotokat, amelyeket a patológusok „társbetegségeknek” neveznek. Az elsődleges és legfőbb oka annak, hogy ennyi ember krónikusan beteg és fogékony a vírusfertőzésekre az az, hogy az Egyesült Államokban és az egész világon a Big Food és a Big Ag néven emlegetett élelmiszeripar és ipari mezőgazdálkodás által termelt és előállított élelmiszerek nem teljesértékűek, gyakran sajnos csak ételszemétként lehet minősíteni őket. Ezek az „ócska” ételek és italok a tipikus amerikai étrendben a kalóriák 60%-át vagy annál is nagyobb részét teszik ki, többszörösen feldolgozottak, cukor- és szénhidráttartalmuk magas, peszticid, antibiotikum és vegyszermaradványokban dúsak. Az amerikai típusú egészségtelen táplálkozás szó szerinti receptje a krónikus betegségeknek és az idő előtti elhalálozásnak.

Noha magától értetődő, hogy meg kell állítani azokat a vakmerő katonai/tudományos géntechnológiai tevékenységeket, amelyek ezt a világjárványt és a globális gazdasági összeomlást, a média cenzúráját és az alapvető demokratikus jogok felfüggesztését idézték elő, személyes életünkben a célzott védelemmel és a szociális távolságtartással óvnunk kell magunkat és családunkat, s a rendkívüli kockázatnak kitett embertársainkat. Mindezeken túl azonban meg kell változtatnunk az étrendünket is, meg kell tisztítanunk a környezetet és együttesen el kell távolodnunk az iparosodott, elfajult élelmiszerelőállítási és gazdálkodási rendszerektől, amelyek idő előtti elhalálozásra és kórházi kezelésre ítélik az embereket. A betegségmegelőzésre és az általános egészségi állapot előmozdítására és fenntartására a legjobb megoldás a szerves, regeneráló, egészséges ételek fogyasztása, az egészséges életmód követése a gyakorlatban, kiegészítve megfelelő étrend-kiegészítőkkel, gyógynövényekkel és természetes egészségügyi gyógymódokkal.

https://www.organicconsumers.org
(Biokultúra 2020/6)