Nemzetközi Zöld Hét kiállítás

A Nemzetközi Zöld Hét (International Green Week, IGW) szervezői 2022. január 21. és 30. között a világ legfontosabb élelmiszeripari, mezőgazdasági és kertészeti szakvásárára invitálják a látogatókat és az érintett szakmai szereplőket a berlini vásár területére.

A Messe Berlin sajtóközleménye szerint az immár 87. Nemzetközi Zöld Hét ismét élőben kerül megrendezésre. A tavalyi év során a koronavírus járvány miatt a vásár a kiállítók és a nagyközönség számára is digitális formában volt elérhető. A rendezvény mottója ezúttal a „Természetes kapcsolat”.

A kiállítás részletes programjának kidolgozása jelenleg is zajlik a Német Gazdaszövetséggel, a Német Élelmiszeripari Szövetséggel, a Szövetségi Mezőgazdasági Minisztériummal és a kiállítókkal. A koronavírus járvánnyal kapcsolatos, az IGW 2022-re vonatkozó védelmi és higiéniai intézkedések a törvényi előírásokon alapulnak, azokat folyamatosan egyeztetik a berlini hatóságokkal. „A cél az, hogy biztonságos környezetet teremtsünk vendégeink, partnereink és kiállítóink számára, miközben megőrizzük a Green Week különleges élményjellegét” – mondta Lars Jaeger, a Green Week vezérigazgatója.

A kiállítás részleteiről angol nyelvű információk a következő internetes elérhetőségen olvashatók: https://www.gruenewoche.de/en/

Forrás: https://organic-market.info
(Biokultúra 2021/6)