25 év a biogazdálkodás szolgálatában

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. idén ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A születésnapi ünnepségünket Balmazújvárosban a Virágoskúti Rózsakert Biocsárdában tartottuk, mely méltó helyszíne volt az eseménynek. A kiváló konyhától és Hubai család meglepetés tortájától elállt a szavunk.

A születésnapi ünnepségünkre meghívtuk azt a mintegy kétszáz alapító partnerünket, akik a kezdetektől – és azokat, akik legalább húsz éve – velünk vannak, továbbá a Magyar Biokultúra Szövetség vezetőségét és a Biokontroll vezetőit. Az ünnepségen együtt felidéztük az elmúlt 25 év emlékezetes pillanatait, megemlékeztünk mindazokról, akik már nincsenek közöttünk, de termelőként, kutatóként, közéleti emberként a magyar biogazdálkodásért sokat tettek. (Az emlékező diasor megtekinthető a www.biokontroll.hu > Bio kisokos > Előadások oldalon a „Dr. Roszík Péter előadásai: Szeretettel a Biokontroll 25. születésnapján” elérési úton.)

Az ellenőrzött gazdaságok száma az akkori kétszázról ötezerre nőt, így mindenkit nem tudtunk meghívni, de köszönettel nyugtázzuk Partnereink támogatását, ragaszkodását, szeretetét.

Alább láthatnak néhány képet ünnepségünkről.

A balmazújvárosi Virágoskúti Rózsakert Biocsárda

A balmazújvárosi Virágoskúti Rózsakert Biocsárda

 

 

Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
(Biokultúra 2021/5)