Év bioterméke díjas a Zöldfarm biotej

Zöld Farm Bio Tej

A Magyar Biokultúra Szövetség szakmai zsűrije szeptemberben a Zöldfarm márka 2,8%-os biotejének ítélte oda a 2016-os Év Bioterméke díjat, állati termék kategóriában.

Hazánk egyik meghatározó tejipari vállalataként küldetésünk, hogy termékkínálatunkon keresztül segítsük az egészséges életmódra törekvő, tejet és tejtermékeket naponta fogyasztók széles körét. Termékstratégiánknak meghatározó eleme, hogy az egyre tudatosabban választó és egyre egészségesebben táplálkozó fogyasztók számára olyan élelmiszereket kínáljunk, amelyek elősegítik az egészséges táplálkozást vagy funkcionális élelmiszerként különleges fogyasztói igényeket elégítenek ki.

A Zöldfarm bio-tejtermékek

Magyarországon vállalatunk gyártott először bio tejtermékeket és a mai napig vezető szerepet töltünk be ezen a piaci területen. Zöldfarm termékcsaládunk kínálatával a természetes és egészségtudatos táplálkozás iránt nyitott fogyasztókat kívánjuk megszólítani. Az ökológiai gazdálkodásból származó tejet minden más tejtől elkülönítve, megkülönböztetett gondossággal kezeljük és a fejéstől számított 12 órán belül, kíméletesen dolgozzuk fel, hogy a különleges beltartalmi értékek változatlanul megmaradjanak.

A biotej természetességét, származási helyét és a feldolgozás körülményeit rendszeresen ellenőrzik a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakemberei.

A Zöldfarm a magyar biotejtermék piacon egy olyan jól bevezetett, ismert márkaként van jelen, amely a legtöbb tejtermék kategóriát átöleli: ESL és UHT tejet, tejfölt, túrót, kefirt és natúr joghurtot foglal magába.

Meggyőződésünk, hogy társadalmi felelősségvállalásunk elengedhetetlen ahhoz, hogy az üzleti életben is sikereket érjünk el. Vállalatunk az elmúlt évek során számos díjban, elismerésben részesült, amelyekre egytől egyig büszkék vagyunk.

A Magyar Biokultúra Szövetség 2016-os megmérettetésén a Zöldfarm 2,8% zsírtartalmú literes UHT tejünk szerepelt kiemelkedő eredménnyel és nyerte meg állati kategóriában a 2016-os Év Bioterméke címet. Az elismerésre vállaltunk büszkén tekint, ahogy a Zöldfarm márka korábbi neves elismeréseire is, melyeket a Magyar Biokultúra Szövetség által rendezett eseményeken vehettünk át már több alkalommal. Mindemellett a Zöldfarm biotermék-család 2012-ben Magyar Termék nagydíjban is részesült, valamint a Superbrands díjat is elnyerte.

Péter Katalin
(Biokultúra 2016/4-5)