Tag Archives: feldolgozás

Savanyításhoz csak tájfajtát

A káposztasavanyítás külön tudomány. Érteni kell hozzá, továbbá jó, ha ezt valaki minél korábban megtanulja. Erdődi Imre Bálint 57 éves gazdálkodó immáron igazi cívis, hiszen Debrecenben lakik.

Növénytermesztés

Alakor a sörkészítésben

A sör kedvező élettani hatásai, gyógyító ereje feledésbe merült az idők során, manapság elsősorban élvezeti értéke és alkoholtartalma miatt fogyasztják. Csak az utóbbi évtizedben az egészségtudatos fogyasztók köre fedezte fel […]

Feldolgozás

Kistermelői friss hús (szarvasmarha, sertés, juh, kecske, strucc és emu, kifejlett és növendék; tyúkfélék, víziszárnyas, pulyka, galamb stb.) és húskészítmények előállításának és értékesítésének jó gyártási és higiéniai gyakorlata

Állattartás A saját gazdaságban tartott állatokkal a jó gazda gondosságával bánjunk. Az állatfajok korának és nemének sajátosságát figyelembe véve elegendően nagy és tiszta helyen tartsuk az állatokat. Az állatokat rendszeresen […]

Állattartás, Feldolgozás